maanantai 29. helmikuuta 2016

black & grey


Paljon pelätty patologian tentti on vihdoin ohitse ja tuntuu niin ihanalta saada taas sosiaalinen elämä takaisin! Koko viime viikko meni tenttihuuruissa enkä juuri avannut konetta saatika ajatellut blogia. Tentti meni aika hyvin (tai siltä ainakin nyt tuntuu), ja nyt vaan sitten jännätään tuloksia. Pienen lisäjännityksen tuo myös tieto ensikesän harjoittelupaikasta Vaasan keskussairaalan patologian yksikössä, jota varten tentti pitäisi olla suoritettuna. No, eiköhän tentti mennyt läpi ainakin.. Tuloksia odotellessa!

Ja sitten itse asiaan, eli asukuviin. Niitä ei olekkaan tässä blogissa nähty sitten viime vuoden! Jokin tälläisessä vähäeleisessä mustavalkoharmaahiiri tyylissä on minua kuluneen talven aikana vetänyt puoleensa. Minua voi ehkä kutsua mielikuvituksettomaksi kun sama väripaletti löytyy päältäni harva se päivä, mutta minkäs sille voi kun on niin ihanan helppoa vetää luottovaatteet aamukiireessä yllensä. Katsotaan, opinko kevääksi käyttämään värejä... (epäilen vahvasti).

Tälläiset pikapikaterkut tällä kertaa, nyt tämä tyttö alkaa hipsimään pehkuihin, sillä huomenna pitäisi olla skarppina työpaikalla seitsemältä. Mukavaa maanantai-iltaa kaikille!

x Vk

ps, mites muuten tuo uusi Mansur Gavrielin laukku iskee teihin? Meikäläinen on ainakin ihan inlööv!

2 kommenttia:

  1. moikka! oliko sulla mikä keskiarvo peruskoulun päättötodistuksessa tai lukiossa? Oliks sulla pitkä matikka & miten opiskelu lääketieteellisessä sujuu?
    T. lääkiksestä unelmoiva xd

    VastaaPoista
  2. Moikka! Mun keskiarvo oli yläasteella 9,6, mutta meillä oli tosi läpsyttelyä koko yläaste... Omasta mielestäni realistisempi keskiarvo olisi ollut 9 :D en oikeen lukenut yläasteella kokeisiin... Lukion keskiarvo taisi olla 8,5, kympit mulla oli päättötodistuksessa bilsa ja psykologia, pitkä matikka 8. Hyvin on opiskelu sujunut, teen tästä varmaan oman postauksen kun sitä niin paljon kysellään!:) ja hae ihmeessä lääkikseen, jos se on unelmasi! :)

    VastaaPoista